Posete:
Danas: 0Ukupno: 7410

Najjeftiniji apartmani i apartmanski smeštaj Banjica Beograd blizu VMA

NAJJEFTINIJI APARTMANSKI SMEŠTAJ U BEOGRADU U BLIZINI VMA

Najjeftiniji apartmani u Beogradu se nalaze na dve lokacije i to u Baštovanskoj ulici u zgradi broj 70B i Dalmatinskoj ulici u broju 87. Ukupan broj raspoloživih apartmana je 12, a u pripremi je još 10-ak apartmana.

Najjeftiniji apartmani u blizini VMA 

Najposećeniji apartmani se nalaze u Baštovanskoj ulici 70B, a ulaz je iz veoma prometne Borske ulice koja spaja Kanarevo brdo i Banjicu. Apartmani se izdaju na bazi prenoćišta, a plaćaju se po apartmanu. Kapaciteti apartmana su od 2 do 4 osobe. Zgrada u kojoj se apartmani nalaze je nova, sa svim neophodnim uslovima za boravak. U apartmanima je moguće korišćenje besplatnog WIFI interneta, a obezbeđen je i parking za određen broj vozila.

Veoma dobra povezanost apartmana u Baštovanskoj ulici blizu VMA, linijama gradskog prevoza može učiniti vaš boravak još udobnijim jer sa ove lokacije možete veoma brzo stići do skoro svih delova Beograda i Novog Beograda.

Linije gradskog prevoza imaju stajališta u neposrednij blizini, na oko 100m u oba smera, od najjeftinijih apartmana u Beogradu. 

Najjeftiniji apartmani u centru Beograda

Na drugoj lokaciji u Dalmatinkoj ulici br. 87 nalaze se takođe najjeftiniji apartmani u centru Beograda koji imaju veće kapacitete. Apartmani se nalaze u zgradi sa video nadzorom i potpuno su odvojeni od drugih stanova. Kapaciteti ovih apartmana su od 4 do 6 osoba i ima ih ukupno 4. Iznajmljivanje apartmana u centru Beograda se takođe radi na bazi prenoćišta, a plaćanje je po apartmanu.

Za lokaciju apartmana pogledajte mapu na stranici KONTAKT

Sve dodatne informacije kao i dostupnost apartmana možete proveriti pozivanjem jednog od

TELEFONA ZA INFORMACIJE

065 663 37 31 i 061 623 14 77